Met welke klachten kunt u bij mij terecht?

Er zijn veel uiteenlopende klachten waarvoor u bij mij terecht kunt. Van hoofdpijn tot hooikoorts, darmproblematiek, slapeloosheid, hernia, fysieke klachten, oorsuizen, suikerziekte, depressie enz.

De ene klacht is beter te behandelen als de andere. Bij klachten zoals bijvoorbeeld darmproblematiek, hoofdpijn, fysieke klachten, hooikoorts is er meestal sprake van verbetering of zelfs volledige genezing.

Een klacht als oorsuizing is vaak lastig te genezen, ook via de reguliere weg is dit moeilijk te behandelen. Het hangt van de oorzaak af of ik u kan helpen. Is de oorzaak bijvoorbeeld gehoorschade dan kan ik u wel ondersteuning bieden, via de metamorfose behandeling. Het kunnen accepteren draagt bij tot het beter kunnen omgaan met de klacht.

In geval van suikerziekte is het belangrijk dat er een goede controle is op de suikerspiegel. Bij suikerziekte type 1 wordt de suikerspiegel door mensen zelf gecontroleerd. Bij suikerziekte type 2 is dit meestal niet het geval. In die gevallen is eerst overleg met uw huisarts of behandelend arts nodig.

Contra-indicatie 

Klachten waarbij voetreflextherapie niet kan worden ingezet zijn o.a. hartklachten, acute ontsteking, hoge bloeddruk, trombose en bv. de eerste 3 maanden van zwangerschap.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen:

mail: noletpraktijk@gmail.com of mob: 06 51 955 339